Политиката ни за възстановяване и връщане е 14-дневна. Ако са минали 14 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаря на условията за връщане, вашият артикул трябва да не е използван и да е в същото състояние, в което сте го получили. Стоката трябва да бъде и в оригиналната опаковка и неразопакован.

Допълнителни продукти, които не подлежат на връщане:

  • Карти за подаръци
  • Софтуерни продукти за изтегляне
  • Някои продукти за здраве и лична хигиена

За да завършите връщането, изискваме касова бележка или доказателство за покупка.

Моля, не изпращайте покупката си обратно на производителя!

В някои ситуации се предоставя само частично възстановяване на суми:

  • Всеки артикул, който не е в оригиналното си състояние, повреден е или липсват части по причини, които не се дължат на наша грешка.
  • Всеки артикул, който е върнат повече от 14 дни след доставката

Възстановяване на суми

След като върнатият артикул бъде получен и проверен, ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия от вас артикул. Ще ви уведомим и за одобрението или отхвърлянето на възстановяването на сумата.

Ако сте одобрени, възстановяването ще бъде обработено и автоматично ще бъде приложен кредит към кредитната ви карта или първоначалния начин на плащане в рамките на 14 работни дни.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с компанията за кредитни карти, тъй като може да отнеме известно време, преди възстановяването да бъде официално осчетоводено.

След това се свържете с банката си. Често има известно време за обработка, преди възстановяването да бъде осчетоводено.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на тук.

Артикули за продажба

Възстановяване на суми може да се извърши само за артикули на редовна цена. Артикулите от разпродажбата не могат да бъдат възстановени.

Размяна

Заменяме артикули само ако те са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл тук .

Подаръци

Ако артикулът е бил маркиран като подарък при закупуването му и е бил изпратен директно до вас, ще получите кредит за стойността на върнатия артикул. След като върнатият артикул бъде получен, ще ви бъде изпратен сертификат за подарък.

Ако артикулът не е бил маркиран като подарък при закупуването му или подаряващият е изпратил поръчката до себе си, за да ви я подари по-късно, ще изпратим възстановяването на сумата на подаряващия и той ще разбере за вашето връщане.

Връщане на пратки

За да върнете продукта си, трябва да го изпратите с куриер на за ваша сметка.

Вие ще бъдете отговорни за заплащането на собствените си транспортни разходи за връщане на продукта. Разходите за доставка не подлежат на възстановяване. Ако получите възстановяване на сумата, разходите за доставка за връщане ще бъдат приспаднати от възстановената сума.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме на заменения продукт да достигне до вас, може да варира.

Силно препоръчваме да обмислите използването на услуга за проследяване на доставката или закупуване на застраховка за доставка. Не гарантираме, че ще получим вашия върнат продукт.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас тук за въпроси, свързани с възстановявания и връщания!

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. до офис на Спиди.