Доставката на Стоки и Услуги се извършва само на територията на Република България. Направените поръчки от онлайн магазина „Онлайн Парфюми“ се доставят чрез куриерска фирма, която може да бъде избрана в последната стъпка „приключване на поръчката“.

Когато направите покупката, ние ще опаковаме поръчката ви по подходящ начин и ще добавим документацията към нея. Имате право да извършите преглед на поръчката, преди да платите на куриера. След като получите поръчката си, моля, проверете дали всички артикули са вътре и дали съдържанието е в съответствие с поръчката. Ако вашата пратка претърпи някаква повреда по време на транспортиране, моля уведомете куриера. По този начин те ще съставят официален протокол, който доказва вашата невиновност за нанесените щети.

Цена на Доставката

Цената на доставката се калкулира автоматично след като изберете предпочитан куриер за доставка в стъпка „приключване на поръчката“. В някои случаи – промоции, поръчка над определена сума или други – доставката може да бъде безплатна.

Начини на Плащане

  • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – Когато поръчате стока, Вие заплащате за нея при получаването й. С нея ще получите сертификат (където е приложимо), касов бон и фактура (по избор).

Такса за обработка на плащане при доставка на продукти, предлагани от “Онлайн Парфюми” („такса за плащане при доставка“)

Плащането за поръчки от „Онлайн Парфюми“ може да се извърши при доставка на продукта, като се добави такса за “обработка на плащането” от 2.00 лева с ДДС. Такса за обработка на плащане при доставка се прилага при доставка, осъществявана и обозначавана съответно като „наложен платеж“, „пощенски паричен превод“ или всеки друг позволен от закона начин на плащане при доставка на поръчка по договор, сключен онлайн / от разстояние с „Онлайн Парфюми“ или чрез сайта OnlineParfumi.BG.

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение на поръчката е 5 работни дни. Възможно е обаче да има забавяне покрай големите национални празници и други събития, когато куриерските фирми са по-натоварени и закъсняват с графика. В тези случаи онлайн магазин „Онлайн Парфюми“ няма вина!

Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 5 работни дни.

Задължения на Купувача

Потребителят се задължава да предостави достъп и лице за контакт, което да приеме и плати (ако все още не е) за поръчаните продукти. Ако клиентът или лицето от негово име не е на разположение в уговорения час за доставка и не може да се свържем с него по телефона, ние връщаме пратката ви обратно в нашия офис. OnlineParfumi.BG или представител на куриерската компания ще ви се обади или ще ви изпрати имейл, ако възникнат внезапни обстоятелства, които възпрепятстват доставката на стоката.

Неизпълнение на Поръчка

В случай, че не можем да изпълним поръчка, тъй като продуктът не е наличен (или поради други обстоятелства), ние ще Ви уведомим за това.

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. до офис на Спиди.